Hart van Nederland: Huifkar met dementerende ouderen rijdt greppel in (video)

Hart van Nederland: Huifkar met dementerende ouderen rijdt greppel in (video)

Vrijdag 16 september 2022 om 16:12

<em>Hart van Nederland</em>: Huifkar met dementerende ouderen rijdt greppel in (video) Een huifkar met daarin een groep dementerende ouderen is vrijdagmiddag in een greppel beland in het Gelderse Beemte Broekland. De zeven bejaarde passagiers zijn met de schrik vrijgekomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zus van omgebrachte Gino (9) schreeuwt tegen Donny M.: "Ooit zal ik je hebben!" Bekijk deze video » Zien: betogers gooien verf tegen ambassade vanwege Oeigoeren in Chinese concentratiekampen Bekijk deze video » Hart van Nederland: energiebedrijf Vattenfall heeft geen antwoorden voor wanhopige bakker Bekijk deze video »
Nieuws :

Een huifkar met daarin een groep dementerende ouderen is vrijdagmiddag in een greppel beland in het Gelderse Beemte Broekland. De zeven bejaarde passagiers zijn met de schrik vrijgekomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's