Sophie Hilbrand haalt uit naar Ongehoord Nederland: "Hoort niet thuis bij de NPO"

Sophie Hilbrand haalt uit naar Ongehoord Nederland: "Hoort niet thuis bij de NPO"

Vrijdag 16 september 2022 om 21:31

Het bestuur van de NPO vraagt het Commissariaat voor de Media zich uit te spreken over discriminatie in een uitzending van Ongehoord Nederland. Sophie Hilbrand bespreekt het onderwerp in HLF8 met haar gasten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sophie Hilbrand</em> haalt uit naar <em>Ongehoord Nederland</em>: &quot;Hoort niet thuis bij de NPO&quot; Het bestuur van de NPO vraagt het Commissariaat voor de Media zich uit te spreken over discriminatie in een uitzending van Ongehoord Nederland. Sophie Hilbrand bespreekt het onderwerp in HLF8 met haar gasten. Tekst gaat verder onder de video. Ongehoord NederlandDe bewuste uitzending van Ongehoord Nederland was gisteren. In een item over racisme werden beelden getoond van zwarte mensen die witte mensen in elkaar slaan, waarna Raisa Blommestijn zegt: "Je ziet dat blanken in elkaar worden geslagen door negers." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Robbert Dijkgraaf in BEAU: "Ongehoord Nederland problematisch" Bekijk deze video » Jan Slagter in Op1 over verspreiden van fake news: "We moeten waakzaam blijven" Bekijk deze video »
Talkshow :

Ongehoord Nederland
De bewuste uitzending van Ongehoord Nederland was gisteren. In een item over racisme werden beelden getoond van zwarte mensen die witte mensen in elkaar slaan, waarna Raisa Blommestijn zegt: "Je ziet dat blanken in elkaar worden geslagen door negers."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's