Hart van Nederland gemist? Beelden van ontsnapte serval in Arnhem

Hart van Nederland gemist? Beelden van ontsnapte serval in Arnhem

Zaterdag 17 september 2022 om 14:26

Een ontsnapte 'serval' was in de tuin aan het vechten met de kat van Arnhemmer Bas Arns. De serval, een zoogdier uit de familie van de katachtigen, moet als een wilde kat beschouwd worden. Arns, zelf dierenarts, heeft de dierenambulance en de politie gebeld en vertelt: "Op het moment dat die dieren niet voor je weglopen, zijn ze potentieel gevaarlijk!"

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Beelden van ontsnapte <em>serval</em> in Arnhem Een ontsnapte 'serval' was in de tuin aan het vechten met de kat van Arnhemmer Bas Arns. De serval, een zoogdier uit de familie van de katachtigen, moet als een wilde kat beschouwd worden. Arns, zelf dierenarts, heeft de dierenambulance en de politie gebeld en vertelt: "Op het moment dat die dieren niet voor je weglopen, zijn ze potentieel gevaarlijk!" Tekst gaat verder onder de video. ChipNadat het dier met behulp van een verdovingspijltje in slaap is gebracht, kon er worden gekeken of hij gechipt was om de eigenaar op te sporen. Gelukkig zijn zowel mens als dier niet gewond geraakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Helden in 112 Vandaag: Twee jongens redden vissen in Amstelveen (video) Bekijk deze video » Dit gezin neemt giftige slang mee van vakantie: "40 tot 50 cm lang" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Chip
Nadat het dier met behulp van een verdovingspijltje in slaap is gebracht, kon er worden gekeken of hij gechipt was om de eigenaar op te sporen. Gelukkig zijn zowel mens als dier niet gewond geraakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's