Khalid & Sophie gemist? Jasper Krabbé is groot bewonderaar van David Hockney

Khalid & Sophie gemist? Jasper Krabbé is groot bewonderaar van David Hockney

Dinsdag 20 september 2022 om 20:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Jasper Krabbé is groot bewonderaar van <em>David Hockney</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Jasper Krabbé is groot bewonderaar van kunstenaar David Hockney: "Ik denk wel dat je gerust kan zeggen dat hij zich bij de grote bevindt." Krabbé beschrijft een recent schilderij van de kunstenaar: "Het is een oudere man die nog steeds zoekt naar de perfecte lijn." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Jasper Krabbé is groot bewonderaar van David Hockney

Jasper Krabbé is groot bewonderaar van kunstenaar David Hockney: "Ik denk wel dat je gerust kan zeggen dat hij zich bij de grote bevindt." Krabbé beschrijft een recent schilderij van de kunstenaar: "Het is een oudere man die nog steeds zoekt naar de perfecte lijn."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's