HLF8: moet er meer geld naar het Koningshuis?

HLF8: moet er meer geld naar het Koningshuis?

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: moet er meer geld naar het <em>Koningshuis</em>? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Over het algemeen zijn de diverse politici, althans voor de camera van HLF8 het wel eens over het antwoord op de vraag of er meer geld naar het Koningshuis moet gaan. Hoe zit het met de gasten aan tafel? Vinden zij ook dat het Koningshuis niet per sé meer geld nodig heeft? Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Alle fragmenten uit deze uitzending In HLF8 de financiële gevolgen van Prinsjesdag voor het MKB Bekijk deze video » Maik de Boer in HLF8: prinses Amalia's jurk op Prinsjesdag prachtig en heel goedkoop Bekijk deze video » Topsporter Joost Luiten in HLF8 over omgaan met mentale problemen Bekijk deze video » Sneer naar Johan Derksen van Maik de Boer: 'complimenten voor redactie HLF8' Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Over het algemeen zijn de diverse politici, althans voor de camera van HLF8 het wel eens over het antwoord op de vraag of er meer geld naar het Koningshuis moet gaan. Hoe zit het met de gasten aan tafel? Vinden zij ook dat het Koningshuis niet per sé meer geld nodig heeft?

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV