Sander Schimmelpenninck over uitlatingen van Johan Derksen over hem: "Uitstekende analyse"

Sander Schimmelpenninck over uitlatingen van Johan Derksen over hem: "Uitstekende analyse"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Sander Schimmelpenninck</em> over uitlatingen van <em>Johan Derksen</em> over hem: &quot;Uitstekende analyse&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Die 'bekakte' Sander Schimmelpenninck zit vanavond voor het eerst aan tafel bij Vandaag Inside en is daar erg verheugd over. De heren gaan even terug in de tijd en laten wat fragmenten zien waarin Johan zich in onbedekte termen over dat 'corpsballetje' uitlaat. Sander vindt het een uitstekende analyse van zijn optreden destijds als één van de duo presentatoren in Op1. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Vandaag Inside: René van der Gijp en Sander Schimmelpenninck kibbelen over Marc-Marie Huijbregts Bekijk deze video » Zien: René van der Gijp hekelt behandeling van Georginio Wijnaldum door Louis van Gaal Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck over zijn VI-debuut: "Ik vond ze eigenlijk wel lief" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Die 'bekakte' Sander Schimmelpenninck zit vanavond voor het eerst aan tafel bij Vandaag Inside en is daar erg verheugd over. De heren gaan even terug in de tijd en laten wat fragmenten zien waarin Johan zich in onbedekte termen over dat 'corpsballetje' uitlaat. Sander vindt het een uitstekende analyse van zijn optreden destijds als één van de duo presentatoren in Op1.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV