Sander Schimmelpenninck over uitlatingen van Johan Derksen over hem: "Uitstekende analyse"

Sander Schimmelpenninck over uitlatingen van Johan Derksen over hem: "Uitstekende analyse"

Dinsdag 20 september 2022 om 22:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Sander Schimmelpenninck</em> over uitlatingen van <em>Johan Derksen</em> over hem: &quot;Uitstekende analyse&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Die 'bekakte' Sander Schimmelpenninck zit vanavond voor het eerst aan tafel bij Vandaag Inside en is daar erg verheugd over. De heren gaan even terug in de tijd en laten wat fragmenten zien waarin Johan zich in onbedekte termen over dat 'corpsballetje' uitlaat. Sander vindt het een uitstekende analyse van zijn optreden destijds als één van de duo presentatoren in Op1. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Die 'bekakte' Sander Schimmelpenninck zit vanavond voor het eerst aan tafel bij Vandaag Inside en is daar erg verheugd over. De heren gaan even terug in de tijd en laten wat fragmenten zien waarin Johan zich in onbedekte termen over dat 'corpsballetje' uitlaat. Sander vindt het een uitstekende analyse van zijn optreden destijds als één van de duo presentatoren in Op1.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's