Vandaag Inside: René van der Gijp en Sander Schimmelpenninck kibbelen over Marc-Marie Huijbregts

Vandaag Inside: René van der Gijp en Sander Schimmelpenninck kibbelen over Marc-Marie Huijbregts

Woensdag 21 september 2022 om 00:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: René van der Gijp en <em>Sander Schimmelpenninck</em> kibbelen over <em>Marc-Marie Huijbregts</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Sander Schimmelpenninck heeft een succesvolle podcast en is daar twee jaar geleden op het juiste moment mee in de markt gestapt. René van de Gijp heeft het niet zo op dat Twitter, die sociale media en podcasts. Bijvoorbeeld de podcast van Marc-Marie Huibregts, die hij voor 'piepkuiken' uitmaakt, daar luistert volgens van der Gijp helemaal niemand naar. Sander heeft Marc-Marie wel hoog zitten en neemt het voor hem op maar René gelooft Sander niet en roept uit: “Pleur op!” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Sander Schimmelpenninck heeft een succesvolle podcast en is daar twee jaar geleden op het juiste moment mee in de markt gestapt. René van de Gijp heeft het niet zo op dat Twitter, die sociale media en podcasts. Bijvoorbeeld de podcast van Marc-Marie Huibregts, die hij voor 'piepkuiken' uitmaakt, daar luistert volgens van der Gijp helemaal niemand naar. Sander heeft Marc-Marie wel hoog zitten en neemt het voor hem op maar René gelooft Sander niet en roept uit: “Pleur op!”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's