Sander Schimmelpenninck over zijn VI-debuut: "Ik vond ze eigenlijk wel lief"

Sander Schimmelpenninck over zijn VI-debuut: "Ik vond ze eigenlijk wel lief"

Woensdag 21 september 2022 om 10:56

Hieronder zie je een fragment van de wandelgangen na de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Sander Schimmelpenninck</em> over zijn <em>VI</em>-debuut: &quot;Ik vond ze eigenlijk wel lief&quot; Hieronder zie je een fragment van de wandelgangen na de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Sander Schimmelpenninck was gisteren te gast bij Vandaag Inside. Tijdens deze uitzending waren Sander en Van der Gijp aan het kibbelen. Van der Gijp gaf kritiek op de podcast van Marc-Marie Huibregts en dat kon Sander niet hebben. Toch vond hij het redelijk goed gaan: "Ik vond ze eigenlijk wel lief", zegt hij over de heren van VI. Sander blikt in het fragment hierboven in de wandelgangen terug op zijn debuut bij Vandaag Inside: Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside: René van der Gijp en Sander Schimmelpenninck kibbelen over Marc-Marie Huijbregts Bekijk deze video » Zien: René van der Gijp hekelt behandeling van Georginio Wijnaldum door Louis van Gaal Bekijk deze video »
TV :

Sander Schimmelpenninck was gisteren te gast bij Vandaag Inside. Tijdens deze uitzending waren Sander en Van der Gijp aan het kibbelen. Van der Gijp gaf kritiek op de podcast van Marc-Marie Huibregts en dat kon Sander niet hebben. Toch vond hij het redelijk goed gaan: "Ik vond ze eigenlijk wel lief", zegt hij over de heren van VI. Sander blikt in het fragment hierboven in de wandelgangen terug op zijn debuut bij Vandaag Inside:

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's