Wilfred Genee kondigt officieel Vandaag Inside Live aan in Ziggo Dome op 11 december

Wilfred Genee kondigt officieel Vandaag Inside Live aan in Ziggo Dome op 11 december

Woensdag 21 september 2022 om 23:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> kondigt officieel <em>Vandaag Inside Live</em> aan in Ziggo Dome op 11 december Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Volgens Wilfred Genee is het tijd voor verbroedering en de heren van Vandaag Inside gaan daarvoor zorgen op 11 december met 'Vandaag Inside Live' op 11 december in de Ziggo Dome. Dit feest der verbroedering wordt gevierd door een terugblik van 20 jaar met muziek, kersttruien en badjassen en iedereen die wil komen. Alles komt langs dus ook de ruzies en Louis van Gaal. Hoewel dat nog geheim moest blijven. Ouwe lulWilfred maakt en passant de vergelijking tussen The Rolling Stones en Johan Derksen qua leeftijd. De laatste vindt het wel heel commercieel om zichzelf uit te vergroten maar doet het toch: “Die ouwe lul kan de pijp wel uitgaan dus pak je kans!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Wilfred Genee kondigt officieel Vandaag Inside Live aan in Ziggo Dome op 11 december

Volgens Wilfred Genee is het tijd voor verbroedering en de heren van Vandaag Inside gaan daarvoor zorgen op 11 december met 'Vandaag Inside Live' op 11 december in de Ziggo Dome. Dit feest der verbroedering wordt gevierd door een terugblik van 20 jaar met muziek, kersttruien en badjassen en iedereen die wil komen. Alles komt langs dus ook de ruzies en Louis van Gaal. Hoewel dat nog geheim moest blijven.

Ouwe lul
Wilfred maakt en passant de vergelijking tussen The Rolling Stones en Johan Derksen qua leeftijd. De laatste vindt het wel heel commercieel om zichzelf uit te vergroten maar doet het toch: “Die ouwe lul kan de pijp wel uitgaan dus pak je kans!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's