Op1: leegloop kabinet na insinuaties van Thierry Baudet aan het adres van Sigrid Kaag (video)

Op1: leegloop kabinet na insinuaties van Thierry Baudet aan het adres van Sigrid Kaag (video)

Woensdag 21 september 2022 om 23:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: leegloop kabinet na insinuaties van <em>Thierry Baudet</em> aan het adres van <em>Sigrid Kaag</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het hele kabinet liep weg uit de Kamer na insinuaties van Thierry Baudet aan het adres van Sigrid Kaag. Zij heeft volgens Baudet gestudeerd aan een Marxistische universiteit, een opleidingsinstituut voor westerse geheime diensten. Ondanks het ingrijpen van de voorzitter gaat Thierry onverstoorbaar door met zijn relaas en staat Sigrid Kaag op waarna de rest volgt. Journalist Thomas van Groningen in Op1: “Dat echt het voltallige kabinet uit de Kamer weggelopen is tijdens het debat, hebben we nog nooit zo gezien." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: leegloop kabinet na insinuaties van Thierry Baudet aan het adres van Sigrid Kaag (video)

Het hele kabinet liep weg uit de Kamer na insinuaties van Thierry Baudet aan het adres van Sigrid Kaag. Zij heeft volgens Baudet gestudeerd aan een Marxistische universiteit, een opleidingsinstituut voor westerse geheime diensten. Ondanks het ingrijpen van de voorzitter gaat Thierry onverstoorbaar door met zijn relaas en staat Sigrid Kaag op waarna de rest volgt. Journalist Thomas van Groningen in Op1: “Dat echt het voltallige kabinet uit de Kamer weggelopen is tijdens het debat, hebben we nog nooit zo gezien."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's