NOS Voetbal Nations League Polen - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nations League Polen - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Polen - Nederland (Nations League)

NOS Voetbal Nations League Polen - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 20.00 uur voorbeschouwing en om 20.45 uur live verslag van het duel Polen - Nederland in Groep A4 van de Nations League. Kan Oranje zijn sterke reeks in dit toernooi voortzetten? De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv. SuperspitsDe uitwedstrijd tegen Polen wordt gespeeld in het Nationaal Stadion in Warschau. Daarbij zal het vooral uitkijken zijn voor Robert Lewandowski, de superspits die deze zomer de overstap maakte van Bayern München naar FC Barcelona - en daar vrolijk verdergaat met scoren. Lewandowski heeft dit seizoen in zes competitiewedstrijden al acht keer gescoord. Ook in de Champions League vond hij al drie keer het net. Sterk beginHet Nederlands elftal begon de Nations League ijzersterk met een 1-4 zege op België. Vervolgens werd twee keer gewonnen van Wales (1-2 en 3-2), maar uitgerekend tegen Polen werd met 2-2 gelijkgespeeld. In die wedstrijd kwam Oranje zelfs met 0-2 achter, maar Davy Klaassen en Denzel Dumfries wisten de schade te herstellen. Kan het Nederlands elftal vanavond wél winnen? Bekijk ook Louis van Gaal haalt uit naar media bij Humberto: "Dat vind ik zó ver beneden peil" Bekijk deze video » Louis van Gaal bij Humberto: 'Zo staat Oranje er nu voor, in aanloop naar WK in Qatar' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 20.00 uur voorbeschouwing en om 20.45 uur live verslag van het duel Polen - Nederland in Groep A4 van de Nations League. Kan Oranje zijn sterke reeks in dit toernooi voortzetten? De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Superspits
De uitwedstrijd tegen Polen wordt gespeeld in het Nationaal Stadion in Warschau. Daarbij zal het vooral uitkijken zijn voor Robert Lewandowski, de superspits die deze zomer de overstap maakte van Bayern München naar FC Barcelona - en daar vrolijk verdergaat met scoren. Lewandowski heeft dit seizoen in zes competitiewedstrijden al acht keer gescoord. Ook in de Champions League vond hij al drie keer het net.

Sterk begin
Het Nederlands elftal begon de Nations League ijzersterk met een 1-4 zege op België. Vervolgens werd twee keer gewonnen van Wales (1-2 en 3-2), maar uitgerekend tegen Polen werd met 2-2 gelijkgespeeld. In die wedstrijd kwam Oranje zelfs met 0-2 achter, maar Davy Klaassen en Denzel Dumfries wisten de schade te herstellen. Kan het Nederlands elftal vanavond wél winnen?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV