Arjen Lubach haalt Marco Borsato door het slijk: "Hij heeft niks zelf bedacht!"

Arjen Lubach haalt Marco Borsato door het slijk: "Hij heeft niks zelf bedacht!"

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Arjen Lubach haalt <em>Marco Borsato</em> door het slijk: &quot;Hij heeft niks zelf bedacht!&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In de rubriek Kijkersvragen in zijn programma De Avondshow met Arjen Lubach besluit Lubach in te gaan op de verkiezingen in Italië, die voor aanstaande zondag (25 september) op het programma staan. Bij Italië denkt Lubach ook aan de vele prachtige popmuziek die er vandaan komt. Hij draait een hele rits fragmentjes, die overduidelijk als inspiratie dienden voor vrijwel het gehele oeuvre van Marco Borsato. Reden voor Lubach om de van zijn voetstuk gevallen zanger nogmaals door het slijk te halen: "Hij heeft niks zelf bedacht! En die originelen kun je nog gewoon draaien..." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach haalt Marco Borsato door het slijk: "Hij heeft niks zelf bedacht!"

In de rubriek Kijkersvragen in zijn programma De Avondshow met Arjen Lubach besluit Lubach in te gaan op de verkiezingen in Italië, die voor aanstaande zondag (25 september) op het programma staan. Bij Italië denkt Lubach ook aan de vele prachtige popmuziek die er vandaan komt. Hij draait een hele rits fragmentjes, die overduidelijk als inspiratie dienden voor vrijwel het gehele oeuvre van Marco Borsato. Reden voor Lubach om de van zijn voetstuk gevallen zanger nogmaals door het slijk te halen: "Hij heeft niks zelf bedacht! En die originelen kun je nog gewoon draaien..."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV