Zien: Ontroerde auditie van dansgroep Unity bij Holland's Got Talent

Zien: Ontroerde auditie van dansgroep Unity bij Holland's Got Talent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Tony van der Heide danst met dansgroep Unity. Tony is verslaafd geweest aan drugs, maar heeft deze strijd gelukkig overwonnen. Hij is dan ook de hoofdpersoon in de act.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Ontroerde auditie van dansgroep <em>Unity</em> bij <em>Holland's Got Talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Tony van der Heide danst met dansgroep Unity. Tony is verslaafd geweest aan drugs, maar heeft deze strijd gelukkig overwonnen. Hij is dan ook de hoofdpersoon in de act. Tekst gaat verder onder de video. Ontroerende dansDe dans begint meteen spectaculair met een salto van Tony. Vervolgens wordt er een mooi verhaal gedanst, waarbij de juryleden het niet droog kunnen houden. Na afloop van het optreden krijgt de dansgroep een staande ovatie van het publiek. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Ontroerde auditie van dansgroep Unity bij Holland's Got Talent

Ontroerende dans
De dans begint meteen spectaculair met een salto van Tony. Vervolgens wordt er een mooi verhaal gedanst, waarbij de juryleden het niet droog kunnen houden. Na afloop van het optreden krijgt de dansgroep een staande ovatie van het publiek.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV