Officier van Justitie Ard Schoep in Op1: 'Personeelstekorten OM hebben grote gevolgen'

Officier van Justitie Ard Schoep in Op1: 'Personeelstekorten OM hebben grote gevolgen'

Zaterdag 24 september 2022 om 11:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Officier van Justitie Ard Schoep in <em>Op1</em>: 'Personeelstekorten OM hebben grote gevolgen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het Openbaar Ministerie kampt met een enorm capaciteitstekort en dat heeft rechtstreeks gevolgen voor slachtoffers van misdrijven. Ze moeten te lang wachten tot er iets gebeurt met hun aangifte en soms moeten verdachten zelfs worden vrijgelaten. Ard Schoep waarschuwde vrijdagavond in Op1: de personeelstekorten bij het OM hebben grote gevolgen. 'Als je het probleem niet op korte termijn oplost, raakt het echt de kwaliteit van het werk van officieren.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Officier van Justitie Ard Schoep in Op1: 'Personeelstekorten OM hebben grote gevolgen'

Het Openbaar Ministerie kampt met een enorm capaciteitstekort en dat heeft rechtstreeks gevolgen voor slachtoffers van misdrijven. Ze moeten te lang wachten tot er iets gebeurt met hun aangifte en soms moeten verdachten zelfs worden vrijgelaten. Ard Schoep waarschuwde vrijdagavond in Op1: de personeelstekorten bij het OM hebben grote gevolgen. 'Als je het probleem niet op korte termijn oplost, raakt het echt de kwaliteit van het werk van officieren.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's