René van der Gijp positief over Van Gaal in VI: 'Alle spelers gaan er volledig voor'

René van der Gijp positief over Van Gaal in VI: 'Alle spelers gaan er volledig voor'

Zaterdag 24 september 2022 om 12:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp positief over Van Gaal in <em>VI</em>: 'Alle spelers gaan er volledig voor' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp is onder de indruk van het Nederlands elftal. Volgens Van der Gijp is het knap van Louis van Gaal dat hij al zijn spelers zo ver krijgt dat ze er volledig voor gaan, zelfs bij semi-vriendschappelijke wedstrijden. Johan Derksen beaamt: 'Van Gaal is een hele goede coach.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp is onder de indruk van het Nederlands elftal. Volgens Van der Gijp is het knap van Louis van Gaal dat hij al zijn spelers zo ver krijgt dat ze er volledig voor gaan, zelfs bij semi-vriendschappelijke wedstrijden. Johan Derksen beaamt: 'Van Gaal is een hele goede coach.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's