Video: Militaire Hummer linkt Jumbo-topman Frits van Eerd aan beruchte crimineel

Video: Militaire Hummer linkt Jumbo-topman Frits van Eerd aan beruchte crimineel

Een speciale militaire Hummer en een trailer linken de tijdelijk opgestapte Jumbo-topman Frits van Eerd aan hoofdverdachte Theo E. in een grote witwaszaak, dat blijkt uit onderzoek van het AD.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Militaire Hummer</em> linkt Jumbo-topman <em>Frits van Eerd</em> aan beruchte crimineel Een speciale militaire Hummer en een trailer linken de tijdelijk opgestapte Jumbo-topman Frits van Eerd aan hoofdverdachte Theo E. in een grote witwaszaak, dat blijkt uit onderzoek van het AD. Tekst gaat verder onder de video. Militaire HummerDe militaire Hummer en trailer werden eerder in beslag genomen achter de Golfwinkel op het terrein van Jumbo in Veghel. Ze zijn, zo blijkt uit onderzoek van de krant, afkomstig van het autobedrijf van de 58-jarige voormalige motorcrosser. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Militaire Hummer linkt Jumbo-topman Frits van Eerd aan beruchte crimineel

Militaire Hummer
De militaire Hummer en trailer werden eerder in beslag genomen achter de Golfwinkel op het terrein van Jumbo in Veghel. Ze zijn, zo blijkt uit onderzoek van de krant, afkomstig van het autobedrijf van de 58-jarige voormalige motorcrosser.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV