Lang Leve de Liefde: 'Als je me op mijn bek pakt krijg je een klap op je bek'

Lang Leve de Liefde: 'Als je me op mijn bek pakt krijg je een klap op je bek'

Nadat Iva zijn date eindelijk uitgelegd heeft hoe je zijn naam schrijft blijkt hij met een pittige tante te maken te hebben: 'Als je me op mijn bek pakt dan heb je echt een probleem hoor. Dan krijg je een klap op je bek', bijt ze hem toe.

'Je zou me gewoon slaan?'
Daar schrikt hij van: 'Je zou me gewoon slaan?'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Als je me op mijn bek pakt krijg je een klap op je bek' Nadat Iva zijn date eindelijk uitgelegd heeft hoe je zijn naam schrijft blijkt hij met een pittige tante te maken te hebben: 'Als je me op mijn bek pakt dan heb je echt een probleem hoor. Dan krijg je een klap op je bek', bijt ze hem toe. 'Je zou me gewoon slaan?'Daar schrikt hij van: 'Je zou me gewoon slaan?' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Betweterige date in Lang Leve de Liefde: "Je lijkt mijn moeder wel" (video) Bekijk deze video » Marinda in Lang Leve de Liefde vindt haar date Tiago maar oppervlakkig (video) Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV