Jan Boskamp nu alweer klaar met Wilfred Genee: 'Ik sla je voor je muil!' (video)

Jan Boskamp nu alweer klaar met Wilfred Genee: 'Ik sla je voor je muil!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 26 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Boskamp</em> nu alweer klaar met Wilfred Genee: 'Ik sla je voor je muil!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 26 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jan Boskamp is weer terug op het oude VI-nest, in dit geval in Vandaag Offside en dat is weer ouderwets gezellig. Alhoewel, Wilfred Genee heeft natuurlijk het vervelende trekje om Boskamp voortdurend te verbeteren. En daar is Boskamp niet van gediend. 'Ik sla je voor je muil, he!' Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jan Boskamp is weer terug op het oude VI-nest, in dit geval in Vandaag Offside en dat is weer ouderwets gezellig. Alhoewel, Wilfred Genee heeft natuurlijk het vervelende trekje om Boskamp voortdurend te verbeteren. En daar is Boskamp niet van gediend. 'Ik sla je voor je muil, he!'

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV