Jan Boskamp is woest op Wilfred Genee: "Wat is dit een kutprogramma geworden!"

Jan Boskamp is woest op Wilfred Genee: "Wat is dit een kutprogramma geworden!"

Dinsdag 27 september 2022 om 08:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Jan Boskamp</em> is woest op <em>Wilfred Genee</em>: &quot;Wat is dit een kutprogramma geworden!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Jan Boskamp schoof maandagavond weer aan bij Veronica Offside en dus was spektakel gegarandeerd. De mannen halen herinneringen op aan de voorbereiding op eindtoernooien - en de eindtoernooien zelf. Wim Kieft denkt terug aan een helse oefenstage in Joegoslavië, terwijl Boskamp memoreert aan het WK van 1978 in Argentinië. Doordat Boskamp voortdurend de voornamen gebruikt van zijn medespelers, helpt Wilfred Genee het publiek door ook de achternamen te noemen. "Die mensen zijn toch niet achterlijk?!" roept Boskamp verbaasd. "Wat is dit een kutprogramma geworden!" Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Jan Boskamp schoof maandagavond weer aan bij Veronica Offside en dus was spektakel gegarandeerd. De mannen halen herinneringen op aan de voorbereiding op eindtoernooien - en de eindtoernooien zelf. Wim Kieft denkt terug aan een helse oefenstage in Joegoslavië, terwijl Boskamp memoreert aan het WK van 1978 in Argentinië. Doordat Boskamp voortdurend de voornamen gebruikt van zijn medespelers, helpt Wilfred Genee het publiek door ook de achternamen te noemen. "Die mensen zijn toch niet achterlijk?!" roept Boskamp verbaasd. "Wat is dit een kutprogramma geworden!"

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's