René van der Gijp is zwaar teleurgesteld in KNVB: "Ik word altijd overgeslagen!"

René van der Gijp is zwaar teleurgesteld in KNVB: "Ik word altijd overgeslagen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> is zwaar teleurgesteld in KNVB: &quot;Ik word altijd overgeslagen!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Rond de Nations League-wedstrijd Nederland - België werden tal van oud-internationals gehuldigd door de KNVB. Daar zat René van der Gijp niet bij en hij stak zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken: "Ik word altijd overgeslagen! Kun je me een keer in het zonnetje zetten, doe je het niet..." Enig sarcasme kan Van der Gijp niet ontzegd worden, want hij heeft normaal gesproken een broertje dood aan dit soort officiële gelegenheden. En gezien het gestuntel van de vrouwelijke KNVB-directeur kon je er maar beter niet bij zijn... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rond de Nations League-wedstrijd Nederland - België werden tal van oud-internationals gehuldigd door de KNVB. Daar zat René van der Gijp niet bij en hij stak zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken: "Ik word altijd overgeslagen! Kun je me een keer in het zonnetje zetten, doe je het niet..." Enig sarcasme kan Van der Gijp niet ontzegd worden, want hij heeft normaal gesproken een broertje dood aan dit soort officiële gelegenheden. En gezien het gestuntel van de vrouwelijke KNVB-directeur kon je er maar beter niet bij zijn...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV