Op1 gemist? Mark Rutte over gebrek aan zichtbaarheid: 'Terechte kritiek' (video)

Op1 gemist? Mark Rutte over gebrek aan zichtbaarheid: 'Terechte kritiek' (video)

Maandag 26 september 2022 om 23:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Mark Rutte over gebrek aan zichtbaarheid: 'Terechte kritiek' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In een tijd waarin het vertrouwen in de politiek laag is, de problemen zich opstapelen en de zorgen over de bestaanszekerheid groot zijn, krijgt premier Mark Rutte kritiek omdat hij niet zichtbaar is in deze crisistijd. In een speciale Op1 reflecteerde Rutte: 'Dat was terechte kritiek. (...) Ik heb ook gedacht om vanavond een torentjes-toespraak te doen. Het nadeel is dat je niks kan terugzeggen. Maar ik sluit niet uit dat het nog een keer nodig is.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Mark Rutte over gebrek aan zichtbaarheid: 'Terechte kritiek' (video)

In een tijd waarin het vertrouwen in de politiek laag is, de problemen zich opstapelen en de zorgen over de bestaanszekerheid groot zijn, krijgt premier Mark Rutte kritiek omdat hij niet zichtbaar is in deze crisistijd. In een speciale Op1 reflecteerde Rutte: 'Dat was terechte kritiek. (...) Ik heb ook gedacht om vanavond een torentjes-toespraak te doen. Het nadeel is dat je niks kan terugzeggen. Maar ik sluit niet uit dat het nog een keer nodig is.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's