Sven Kockelmann pakt Mark Rutte aan: "Koning Willem-Alexander is 'landverrader' door u!"

Sven Kockelmann pakt Mark Rutte aan: "Koning Willem-Alexander is 'landverrader' door u!"

Dinsdag 27 september 2022 om 08:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Sven Kockelmann pakt <em>Mark Rutte</em> aan: &quot;Koning Willem-Alexander is 'landverrader' door u!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sven Kockelmann voelde minister-president Mark Rutte maandag aan de tand over het lage vertrouwen in de politiek. Rutte geeft openhartig toe dat het rapportcijfer van 3,3, dat hij krijgt, hem pijn doet. Wat Rutte echter niet vond kunnen waren de kreten van demonstraten naar koning Willem-Alexander op Prinsjesdag; die noemden hem "landverrader". Kockelmann legt de schuld hiervan bij Rutte neer: "Eigenlijk komt dit door het kabinetsbeleid en door u. Ze schreeuwen naar hem vanwege uw beleid!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sven Kockelmann pakt Mark Rutte aan: "Koning Willem-Alexander is 'landverrader' door u!"

Sven Kockelmann voelde minister-president Mark Rutte maandag aan de tand over het lage vertrouwen in de politiek. Rutte geeft openhartig toe dat het rapportcijfer van 3,3, dat hij krijgt, hem pijn doet. Wat Rutte echter niet vond kunnen waren de kreten van demonstraten naar koning Willem-Alexander op Prinsjesdag; die noemden hem "landverrader". Kockelmann legt de schuld hiervan bij Rutte neer: "Eigenlijk komt dit door het kabinetsbeleid en door u. Ze schreeuwen naar hem vanwege uw beleid!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's