Sven Kockelmann kritisch op Mark Rutte in Op1: 'Wat is uw houdbaarheidsdatum?' (video)

Sven Kockelmann kritisch op Mark Rutte in Op1: 'Wat is uw houdbaarheidsdatum?' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Sven Kockelmann kritisch op Mark Rutte in <em>Op1</em>: 'Wat is uw houdbaarheidsdatum?' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de Catshuis-special van Op1 sprak Sven Kockelmann maandagavond een klein uur met premier Mark Rutte. Het gaat onder andere over de kritiek op het kabinet en de premier zelf. In een tijd waarin het vertrouwen in de politiek laag is, de problemen zich opstapelen en de zorgen over de bestaanszekerheid groot zijn. De kritische Kockelmann vroeg de premier naar zijn houdbaarheidsdatum. 'Dat zal blijken als ik me weer verkiesbaar stel en ik niet meer herkozen word. Het is aan de kiezer om te zeggen of er nog vertrouwen is.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sven Kockelmann kritisch op Mark Rutte in Op1: 'Wat is uw houdbaarheidsdatum?' (video)

In de Catshuis-special van Op1 sprak Sven Kockelmann maandagavond een klein uur met premier Mark Rutte. Het gaat onder andere over de kritiek op het kabinet en de premier zelf. In een tijd waarin het vertrouwen in de politiek laag is, de problemen zich opstapelen en de zorgen over de bestaanszekerheid groot zijn. De kritische Kockelmann vroeg de premier naar zijn houdbaarheidsdatum. 'Dat zal blijken als ik me weer verkiesbaar stel en ik niet meer herkozen word. Het is aan de kiezer om te zeggen of er nog vertrouwen is.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV