Zien: Tino Martin bedankt Rachel Hazes na winnen Platina Award 'Uit M'n Bol'

Zien: Tino Martin bedankt Rachel Hazes na winnen Platina Award 'Uit M'n Bol'

Dinsdag 27 september 2022 om 14:48

Zanger Tino Martin is Rachel Hazes enorm dankbaar en dit liet hij weten tijdens de première van zijn theatertour. Zijn hit Uit M'n Bol met Donnie en Kris Kross Amsterdam was haar idee en dit nummer is nu bekroond met een Platina Award.

Dikke zoen
"Ook Rachel wil ik bedanken, want die heeft ons uiteindelijk voor Uit M'n Bol uit elkaar gezet. Het was haar idee eigenlijk om ons dit samen te laten maken. Dus ook Rachel een dikke zoen!" Bekijk de beelden van de première met Tino hieronder.

Zien: <em>Tino Martin</em> bedankt <em>Rachel Hazes</em> na winnen Platina Award 'Uit M'n Bol' Zanger Tino Martin is Rachel Hazes enorm dankbaar en dit liet hij weten tijdens de première van zijn theatertour. Zijn hit Uit M'n Bol met Donnie en Kris Kross Amsterdam was haar idee en dit nummer is nu bekroond met een Platina Award. Dikke zoen"Ook Rachel wil ik bedanken, want die heeft ons uiteindelijk voor Uit M'n Bol uit elkaar gezet. Het was haar idee eigenlijk om ons dit samen te laten maken. Dus ook Rachel een dikke zoen!" Bekijk de beelden van de première met Tino hieronder. Bekijk ook Shownieuws: Samantha Steenwijk mét Daisy bij Tino Martin Bekijk deze video » Shownieuws: 'Lil Kleine en Glennis Grace hadden geen zin in onze vragen bij première Tino Martin' Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's