HLF8 gemist? Raymond Mens neemt het op voor premier Rutte na interview in Op1

HLF8 gemist? Raymond Mens neemt het op voor premier Rutte na interview in Op1

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 27 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? Raymond Mens neemt het op voor premier <em>Rutte</em> na interview in Op1 Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 27 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 neemt Amerikadeskundige Raymond Mens het op voor de redactie van Op1 en reageert op de kritiek dat premier Rutte voor dit interview het Catshuis had 'misbruikt'. Volgens Mens misbruikt president Joe Biden voortdurend het Witte Huis. Men hoeft Biden maar te vragen om een interview in het Oval Office of hij zit er al! Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In HLF8 neemt Amerikadeskundige Raymond Mens het op voor de redactie van Op1 en reageert op de kritiek dat premier Rutte voor dit interview het Catshuis had 'misbruikt'. Volgens Mens misbruikt president Joe Biden voortdurend het Witte Huis. Men hoeft Biden maar te vragen om een interview in het Oval Office of hij zit er al!

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV