Opsporing Verzocht: geduldige overvaller bedreigt caissière met mes Spijkenisse

Opsporing Verzocht: geduldige overvaller bedreigt caissière met mes Spijkenisse

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 27 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 27 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: geduldige overvaller bedreigt caissière met mes <em>Spijkenisse</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 27 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 27 september terugkijken. Een jong ogende dader heeft een cassière bedreigt met een mes terwijl het leek alsof hij een blikje bier af wilde rekenen. De jongen trok het mes waarna hij geld meenam uit de kassa van de supermarkt in Spijkenisse. De jongeman maakte een geduldig en rustige indruk. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: geduldige overvaller bedreigt caissière met mes Spijkenisse

Een jong ogende dader heeft een cassière bedreigt met een mes terwijl het leek alsof hij een blikje bier af wilde rekenen. De jongen trok het mes waarna hij geld meenam uit de kassa van de supermarkt in Spijkenisse. De jongeman maakte een geduldig en rustige indruk.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV