Liesbeth Staats in HLF8 over de vraag: "Kunnen moeders arbeidskrapte verminderen?"

Liesbeth Staats in HLF8 over de vraag: "Kunnen moeders arbeidskrapte verminderen?"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 28 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Liesbeth Staats</em> in <em>HLF8</em> over de vraag: &quot;Kunnen moeders <em>arbeidskrapte</em> verminderen?&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 28 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Werkgevers doen vandaag in het Algemeen Dagblad een dringend beroep op moeders om meer te gaan werken. Journaliste en presentatrice Liesbeth Staats schuift in HLF8 aan om uit te leggen waarom in Nederland zoveel vrouwen deeltijd werken en dat terwijl we in een tijd leven waarin er sprake is van grote arbeidskrapte. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Werkgevers doen vandaag in het Algemeen Dagblad een dringend beroep op moeders om meer te gaan werken. Journaliste en presentatrice Liesbeth Staats schuift in HLF8 aan om uit te leggen waarom in Nederland zoveel vrouwen deeltijd werken en dat terwijl we in een tijd leven waarin er sprake is van grote arbeidskrapte.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV