Johan Derksen over aangifte van Thierry Baudet: "Is voor de bühne"

Johan Derksen over aangifte van Thierry Baudet: "Is voor de bühne"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> over aangifte van <em>Thierry Baudet</em>: &quot;Is voor de bühne&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee leest voor wat inmiddels de stand van zaken is omtrent de gewraakte uitspraak van Johan Derksen over Thierry Baudet. Genee: “Het team 'bedreigde politici’ heeft Thierry Baudet uitgenodigd om aangifte te doen tegen Johan Derksen vanwege het strafbare feit ‘opruiing'." De heren en dame aan tafel zijn allen nogal verbaasd dat het OM hiertoe is overgegaan. Voor gaste Stella Bergsma was Derksens uitspraak geen reden om niet naar Vandaag Inside te komen. Johan maakt zich er verder niet druk om: "Het is voor de bühne. Alles wat we hier zeggen is om te lachen." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee leest voor wat inmiddels de stand van zaken is omtrent de gewraakte uitspraak van Johan Derksen over Thierry Baudet. Genee: “Het team 'bedreigde politici’ heeft Thierry Baudet uitgenodigd om aangifte te doen tegen Johan Derksen vanwege het strafbare feit ‘opruiing'." De heren en dame aan tafel zijn allen nogal verbaasd dat het OM hiertoe is overgegaan. Voor gaste Stella Bergsma was Derksens uitspraak geen reden om niet naar Vandaag Inside te komen. Johan maakt zich er verder niet druk om: "Het is voor de bühne. Alles wat we hier zeggen is om te lachen."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV