Gerard Joling in Fout maar goud: ‘Bangdan Dangdangdang Hatjangtjatja Gangnam style!’

Gerard Joling in Fout maar goud: ‘Bangdan Dangdangdang Hatjangtjatja Gangnam style!’

Gerard Joling moet in Fout maar goud een iconisch dansje zien te raden. Hij weet om welke Zuid-Koreaanse stijl het gaat, maar de exacte naam geven is nog even een uitdaging. Presentatrice Chantal Janzen geniet er in ieder geval van om de zanger twintig keer de verkeerde titel te laten zeggen. “Bangdan, Dangdangdang, Hatjangtjatja, Poedingtang, Gangnam style!”

Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder.

Fout maar goud is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Gerard Joling in <em>Fout maar goud</em>: ‘Bangdan Dangdangdang Hatjangtjatja Gangnam style!’ Gerard Joling moet in Fout maar goud een iconisch dansje zien te raden. Hij weet om welke Zuid-Koreaanse stijl het gaat, maar de exacte naam geven is nog even een uitdaging. Presentatrice Chantal Janzen geniet er in ieder geval van om de zanger twintig keer de verkeerde titel te laten zeggen. “Bangdan, Dangdangdang, Hatjangtjatja, Poedingtang, Gangnam style!” Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder. Fout maar goud is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. Zien:Marieke Elsinga en Arno Kantelberg de kluts kwijt door hint mystery guest Bekijk deze video » Fout maar goud: dé guilty pleasures van Monica Geuze & Patrick Martens Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV