Beste Zangers gemist? Claudia de Breij en Blanks steken 'Fix You' in Nederlands jasje

Beste Zangers gemist? Claudia de Breij en Blanks steken 'Fix You' in Nederlands jasje

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

'Fix You' van Coldplay is het favoriete liedje aller tijden van musicus Blanks. Het nummer doet hem herinneren aan het muziekkamp waar hij vaak naartoe ging. Hij zingt het nummer bij Beste Zangers samen met Claudia de Breij.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Claudia de Breij</em> en <em>Blanks</em> steken 'Fix You' in Nederlands jasje Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. 'Fix You' van Coldplay is het favoriete liedje aller tijden van musicus Blanks. Het nummer doet hem herinneren aan het muziekkamp waar hij vaak naartoe ging. Hij zingt het nummer bij Beste Zangers samen met Claudia de Breij. Tekst gaat verder onder de video. 'Heel jou'Voor Claudia de Breij maakt Blanks graag een uitzondering, hij zingt natuurlijk voor het eerst in het Nederlands, in plaats van Engels. Samen met MEAU heeft Blanks het nummer 'Fix You' vertaalt naar 'Heel jou'. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Claudia de Breij en Blanks steken 'Fix You' in Nederlands jasje

'Heel jou'
Voor Claudia de Breij maakt Blanks graag een uitzondering, hij zingt natuurlijk voor het eerst in het Nederlands, in plaats van Engels. Samen met MEAU heeft Blanks het nummer 'Fix You' vertaalt naar 'Heel jou'.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV