Johan Derksen schrikt van eigen kunstwerk: "Ik vind dit helemaal niet grappig"

Johan Derksen schrikt van eigen kunstwerk: "Ik vind dit helemaal niet grappig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> schrikt van eigen kunstwerk: &quot;Ik vind dit helemaal niet grappig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ben van den Burg vertelt aan de bar in Vandaag Inside over kunstwerken die met behulp van kunstmatige intelligentie worden gemaakt. Hij laat zelf een paar mislukte voorbeelden zien, maar er is ook al een kunstwerk van Johan Derksen gemaakt. Wilfred Genee en René van der Gijp barsten in lachen uit, omdat Derksen volgens hen op Rob Bolland lijkt. De analist zelf lijkt het minder te kunnen waarderen: "Ik vind dit helemaal niet grappig." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ben van den Burg vertelt aan de bar in Vandaag Inside over kunstwerken die met behulp van kunstmatige intelligentie worden gemaakt. Hij laat zelf een paar mislukte voorbeelden zien, maar er is ook al een kunstwerk van Johan Derksen gemaakt. Wilfred Genee en René van der Gijp barsten in lachen uit, omdat Derksen volgens hen op Rob Bolland lijkt. De analist zelf lijkt het minder te kunnen waarderen: "Ik vind dit helemaal niet grappig."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV