Ben van den Burg dolenthousiast na Vandaag Inside: "Echt lól heb ik!"

Ben van den Burg dolenthousiast na Vandaag Inside: "Echt lól heb ik!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Ben van den Burg</em> dolenthousiast na <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Echt lól heb ik!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ben van den Burg baart wel vaker opzien door zijn onbegrensde enthousiasme. Dat bleek ook donderdag weer, na de uitzending van Vandaag Inside. Wilfred Genee praatte even na met Van den Burg en die stuitert nog steeds van vrolijkheid. "Echt lól heb ik! En dan denk ik: waar lach ik eigenlijk om. Dat weet ik ook niet, maar het is die sfeer, met z'n allen. Het is leuk!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ben van den Burg baart wel vaker opzien door zijn onbegrensde enthousiasme. Dat bleek ook donderdag weer, na de uitzending van Vandaag Inside. Wilfred Genee praatte even na met Van den Burg en die stuitert nog steeds van vrolijkheid. "Echt lól heb ik! En dan denk ik: waar lach ik eigenlijk om. Dat weet ik ook niet, maar het is die sfeer, met z'n allen. Het is leuk!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV