Zien: Jett Rebel treedt op bij De Avondshow met Arjen Lubach met 'Cold Cold Heart'

Zien: Jett Rebel treedt op bij De Avondshow met Arjen Lubach met 'Cold Cold Heart'

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jett Rebel</em> treedt op bij <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> met 'Cold Cold Heart' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De muzikale alleskunner Jett Rebel was donderdagavond te gast in De Avondshow met Arjen Lubach om te vertellen over zijn nieuwe tournee. Daarbij krijgt hij geen ondersteuning van een band, want Rebel doet alles zelf. Hij demonstreert live in de studio hoe dit in zijn werk gaat door het nummer 'Cold Cold Heart' te spelen. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Jett Rebel treedt op bij De Avondshow met Arjen Lubach met 'Cold Cold Heart'

De muzikale alleskunner Jett Rebel was donderdagavond te gast in De Avondshow met Arjen Lubach om te vertellen over zijn nieuwe tournee. Daarbij krijgt hij geen ondersteuning van een band, want Rebel doet alles zelf. Hij demonstreert live in de studio hoe dit in zijn werk gaat door het nummer 'Cold Cold Heart' te spelen.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV