Roeland Fernhout in HLF8 over nieuwe serie Five Live met o.a. Linda de Mol (video)

Roeland Fernhout in HLF8 over nieuwe serie Five Live met o.a. Linda de Mol (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 30 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Roeland Fernhout in <em>HLF8</em> over nieuwe serie <em>Five Live</em> met o.a. Linda de Mol (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 30 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De gloednieuwe dramaserie Five Live geeft een inkijkje in de televisiewereld. Linda de Mol, Waldemar Torenstra en Lies Visschedijk spelen in de serie, net als Roeland Fernohout en Carolien Spoor, die vrijdagavond te gast waren in HLF8. Samen blikken ze vooruit op de eerste aflevering van zondag. De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen verschijnen vanaf dan ook iedere maandag op Videoland.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De gloednieuwe dramaserie Five Live geeft een inkijkje in de televisiewereld. Linda de Mol, Waldemar Torenstra en Lies Visschedijk spelen in de serie, net als Roeland Fernohout en Carolien Spoor, die vrijdagavond te gast waren in HLF8. Samen blikken ze vooruit op de eerste aflevering van zondag.

De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen verschijnen vanaf dan ook iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV