Vandaag Inside: Johan Derksen krijgt positieve recensie uit onverwachte hoek (video)

Vandaag Inside: Johan Derksen krijgt positieve recensie uit onverwachte hoek (video)

Zaterdag 1 oktober 2022 om 13:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: Johan Derksen krijgt positieve recensie uit onverwachte hoek (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René van der Gijp kan er geen genoeg van krijgen: de stem van Johan Derksen op de radio. En er is ook nog een andere onverwachte fan: Andries Jonker, die man die door nota bene Johan Derksen altijd in de weg wordt gezeten. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp kan er geen genoeg van krijgen: de stem van Johan Derksen op de radio. En er is ook nog een andere onverwachte fan: Andries Jonker, die man die door nota bene Johan Derksen altijd in de weg wordt gezeten.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's