RTL Boulevard: Tim Oliehoek mocht twee Gouden Kalveren uitreiken: "Het is een eer"

RTL Boulevard: Tim Oliehoek mocht twee Gouden Kalveren uitreiken: "Het is een eer"

Zoals ieder jaar werd ook dit jaar het filmfestival afgesloten met de uitreiking van de Gouden Kalveren. Acteur Tim Oliehoek mocht er gisteravond twee uitreiken. Hij vertelde aan RTL Boulevard dat hij het vooral een eer maar ook erg spannend vond om te mogen doen. Evenals de genomineerde acteurs en actrices stond hij daar met klotsende oksels. Oliehoek verklapte dat hij naast het Gouden Kalf voor 'Beste Televisiedrama' ook die voor 'Beste Korte Film' mocht uitreiken.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: <em>Tim Oliehoek</em> mocht twee <em>Gouden Kalveren</em> uitreiken: &quot;Het is een eer&quot; Zoals ieder jaar werd ook dit jaar het filmfestival afgesloten met de uitreiking van de Gouden Kalveren. Acteur Tim Oliehoek mocht er gisteravond twee uitreiken. Hij vertelde aan RTL Boulevard dat hij het vooral een eer maar ook erg spannend vond om te mogen doen. Evenals de genomineerde acteurs en actrices stond hij daar met klotsende oksels. Oliehoek verklapte dat hij naast het Gouden Kalf voor 'Beste Televisiedrama' ook die voor 'Beste Korte Film' mocht uitreiken. Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
RTL Boulevard: Tim Oliehoek mocht twee Gouden Kalveren uitreiken: "Het is een eer"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV