Humberto gemist? Elodie Verweij over aftreden Khadija Arib

Humberto gemist? Elodie Verweij over aftreden Khadija Arib

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Elodie Verweij over aftreden <em>Khadija Arib</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Politiek verslaggever van RTL, Elodie Verweij, vertelt bij Humberto over het opstappen van Kamerlid Khadija Arib. Het nieuws kwam zaterdagavond binnen: "Ik zag het vuur in haar ogen, ik zag echt dat zij zich zoveel onrecht aangedaan voelt. Ik verbaas mij wel over de snelheid, en zo op zaterdagavond." Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Elodie Verweij over aftreden Khadija Arib

Politiek verslaggever van RTL, Elodie Verweij, vertelt bij Humberto over het opstappen van Kamerlid Khadija Arib. Het nieuws kwam zaterdagavond binnen: "Ik zag het vuur in haar ogen, ik zag echt dat zij zich zoveel onrecht aangedaan voelt. Ik verbaas mij wel over de snelheid, en zo op zaterdagavond."

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV