Video: B&B Vol Liefde-deelnemers geven tijdens reünie update over liefdesleven

Video: B&B Vol Liefde-deelnemers geven tijdens reünie update over liefdesleven

Met bijna een miljoen kijkers tijdens de grote slotaflevering, is B&B Vol Liefde een waar kijkcijferkanon gebleken. Een maand na de grote ontknoping zijn de deelnemers van het programma bij elkaar gekomen voor een heuse reünie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>B&amp;B Vol Liefde-deelnemers</em> geven tijdens <em>reünie</em> update over liefdesleven Met bijna een miljoen kijkers tijdens de grote slotaflevering, is B&B Vol Liefde een waar kijkcijferkanon gebleken. Een maand na de grote ontknoping zijn de deelnemers van het programma bij elkaar gekomen voor een heuse reünie. Tekst gaat verder onder de video. __ Update over liefdesleven__De reünie vond plaats is het altijd gezellige Snowworld. Uiteraard was RTL Boulevard ook aanwezig om de deelnemers aan de tand te voelen over hun liefdesleven. Hoog tijd om, met een glas glühwein, te kijken hoe het er nu voorstaat in de liefde. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: B&B Vol Liefde-deelnemers geven tijdens reünie update over liefdesleven

__ Update over liefdesleven__
De reünie vond plaats is het altijd gezellige Snowworld. Uiteraard was RTL Boulevard ook aanwezig om de deelnemers aan de tand te voelen over hun liefdesleven. Hoog tijd om, met een glas glühwein, te kijken hoe het er nu voorstaat in de liefde.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV