Zien: Job Knoester werd aangesproken door TBS-cliënt na grap over Arie Boomsma

Zien: Job Knoester werd aangesproken door TBS-cliënt na grap over Arie Boomsma

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Job Knoester</em> werd aangesproken door TBS-cliënt na grap over <em>Arie Boomsma</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Na de uitzending van Vandaag Inside praat Wilfred Genee na met tafelgast Job Knoester. Die vertelt dat hij op de vingers is getikt door een TBS-cliënt van hem. Vorige week maakte Knoester namelijk een grap over Arie Boomsma, die "een cliënt van hem had kunnen zijn". Volgens de TBS'er is dat beledigend voor mensen die in een kliniek zitten, maar het geeft wel aan dat Knoester bij Vandaag Inside een stuk losser is dan bij andere programma's. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na de uitzending van Vandaag Inside praat Wilfred Genee na met tafelgast Job Knoester. Die vertelt dat hij op de vingers is getikt door een TBS-cliënt van hem. Vorige week maakte Knoester namelijk een grap over Arie Boomsma, die "een cliënt van hem had kunnen zijn". Volgens de TBS'er is dat beledigend voor mensen die in een kliniek zitten, maar het geeft wel aan dat Knoester bij Vandaag Inside een stuk losser is dan bij andere programma's.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV