Opsporing Verzocht: daders enorme brandstichting Arnhem op beeld

Opsporing Verzocht: daders enorme brandstichting Arnhem op beeld

Dinsdag 4 oktober 2022 om 21:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 4 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 4 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: daders enorme brandstichting <em>Arnhem</em> op beeld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 4 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 4 oktober terugkijken. In Arnhem is afgelopen voorjaar een enorme brand gesticht door twee personen. Deze twee verdachten reden destijds in een Opel Corsa en zorgden ervoor dat de brand woekerde over Arnhem. Verschillende bewoners uit het compex zijn blootgesteld aan een enorm gevaar. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: daders enorme brandstichting Arnhem op beeld

In Arnhem is afgelopen voorjaar een enorme brand gesticht door twee personen. Deze twee verdachten reden destijds in een Opel Corsa en zorgden ervoor dat de brand woekerde over Arnhem. Verschillende bewoners uit het compex zijn blootgesteld aan een enorm gevaar.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's