Wim Kieft in Veronica Offside: 'Heb me vreselijk gestoord aan Mark-Jan Fledderus'

Wim Kieft in Veronica Offside: 'Heb me vreselijk gestoord aan Mark-Jan Fledderus'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Wim Kieft in <em>Veronica Offside</em>: 'Heb me vreselijk gestoord aan Mark-Jan Fledderus' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Wim Kieft heeft zich gestoord aan Mark-Jan Fledderus. Volgens De Telegraaf staat de technisch directeur van FC Groningen in de interesse van PSV om John de Jong op te volgen. Kieft hekelt echter het optreden van Fledderus ten op zichte van Jørgen Strand Larsen. De Noorse aanvaller, die inmiddels is verkast naar Celta de Vigo, wilde koste wat kost vertrekken. Belangstelling was er ook genoeg, maar FC Groningen wilde hem niet zomaar laten gaan en verlangde de hoofdprijs. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wim Kieft heeft zich gestoord aan Mark-Jan Fledderus. Volgens De Telegraaf staat de technisch directeur van FC Groningen in de interesse van PSV om John de Jong op te volgen. Kieft hekelt echter het optreden van Fledderus ten op zichte van Jørgen Strand Larsen. De Noorse aanvaller, die inmiddels is verkast naar Celta de Vigo, wilde koste wat kost vertrekken. Belangstelling was er ook genoeg, maar FC Groningen wilde hem niet zomaar laten gaan en verlangde de hoofdprijs.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV