Hart van Nederland: Limburgse fans volgen Max Verstappen met ei en spek (video0

Hart van Nederland: Limburgse fans volgen Max Verstappen met ei en spek (video0

Zondag 9 oktober 2022 om 11:43

<em>Hart van Nederland</em>: Limburgse fans volgen <em>Max Verstappen</em> met ei en spek (video0 Formule 1 GP van Japan: Max Verstappen wint, Leclerc geeft bijna plek 2 weg Bekijk deze video » Zo'n honderdvijftig fans van Max Verstappen volgen de verrichtingen van hun held zondagochtend vroeg in de zaal Housmans in het Limburgs Montfort, de bakermat van de Verstappens. De stemming is opperbest, zeker nadat bij binnenkomst iedereen gratis een ontbijt van ei met spek kreeg voorgezet. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Intratuin Duiven: Drukte bij opening grootste kerstshow van Nederland (video) Bekijk deze video » Video: Honderden mensen op Malieveld demonstreren tegen Iraans regime Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere gewonden bij zwaar ongeluk in Apeldoorn (video) Bekijk deze video »
Sport :

Zo'n honderdvijftig fans van Max Verstappen volgen de verrichtingen van hun held zondagochtend vroeg in de zaal Housmans in het Limburgs Montfort, de bakermat van de Verstappens. De stemming is opperbest, zeker nadat bij binnenkomst iedereen gratis een ontbijt van ei met spek kreeg voorgezet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's