Hart van Nederland: meerdere gewonden bij zwaar ongeluk in Apeldoorn (video)

Hart van Nederland: meerdere gewonden bij zwaar ongeluk in Apeldoorn (video)

Zondag 9 oktober 2022 om 11:36

<em>Hart van Nederland</em>: meerdere gewonden bij zwaar ongeluk in Apeldoorn (video) Vier mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij zwaar auto-ongeluk in Apeldoorn. De slachtoffers zijn naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving gebracht. Twee auto's botsen daar op elkaar. Een van de auto's, met daarin twee personen, zou hebben geprobeerd het kruispunt over te steken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: grote brand in woning centrum Amsterdam, 18 omwonenden geëvacueerd Bekijk deze video » Intratuin Duiven: Drukte bij opening grootste kerstshow van Nederland (video) Bekijk deze video » Video: Honderden mensen op Malieveld demonstreren tegen Iraans regime Bekijk deze video »
Nieuws :

Vier mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij zwaar auto-ongeluk in Apeldoorn. De slachtoffers zijn naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving gebracht. Twee auto's botsen daar op elkaar. Een van de auto's, met daarin twee personen, zou hebben geprobeerd het kruispunt over te steken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's