RTL Boulevard gemist? Koningsdag 2023 vindt plaats in Rotterdam (video)

RTL Boulevard gemist? Koningsdag 2023 vindt plaats in Rotterdam (video)

Maandag 10 oktober 2022 om 20:04

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Koningsdag 2023 vindt plaats in Rotterdam (video) De strijd om welke stad tijdens Koningsdag 2023 onze koninklijke familie mag verwelkomen is gestreden. Rotterdam trekt aan het langste eind en dus vieren Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de hele bonte stoet van royals onze nationale feestdag op 27 april volgend jaar in de Maasstad. En dat wordt dan ook gelijk een groots en meeslepend jubileum voor onze vorst, hij is volgend jaar namelijk tien jaar koning. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
RTL Boulevard gemist? Koningsdag 2023 vindt plaats in Rotterdam (video)

De strijd om welke stad tijdens Koningsdag 2023 onze koninklijke familie mag verwelkomen is gestreden. Rotterdam trekt aan het langste eind en dus vieren Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de hele bonte stoet van royals onze nationale feestdag op 27 april volgend jaar in de Maasstad. En dat wordt dan ook gelijk een groots en meeslepend jubileum voor onze vorst, hij is volgend jaar namelijk tien jaar koning.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's