Eefje de Visser zingt Storm in De Avondshow met Arjen Lubach (video)

Eefje de Visser zingt Storm in De Avondshow met Arjen Lubach (video)

Maandag 10 oktober 2022 om 23:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Eefje de Visser zingt <em>Storm</em> in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Eefje de Visser was maandagavond te gast in De Avondshow met Arjen Lubach. Ze speelde haar nummer Storm en vertelt over haar zoontje die mee gaat op tour. 'Daar heeft ze wel een keer mijn moeder ondergekotst.' Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eefje de Visser zingt Storm in De Avondshow met Arjen Lubach (video)

Eefje de Visser was maandagavond te gast in De Avondshow met Arjen Lubach. Ze speelde haar nummer Storm en vertelt over haar zoontje die mee gaat op tour. 'Daar heeft ze wel een keer mijn moeder ondergekotst.'

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's