Robert Serry in Op1 over Russische aanvallen: 'Oekraïners laten zich niet afschrikken'

Robert Serry in Op1 over Russische aanvallen: 'Oekraïners laten zich niet afschrikken'

Maandag 10 oktober 2022 om 23:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Robert Serry in <em>Op1</em> over Russische aanvallen: 'Oekraïners laten zich niet afschrikken' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Meerdere Oekraïense steden zijn getroffen door Russische bombardementen. Door Poetins vergeldingsactie na de explosie op de Krimburg zijn door het hele land meerdere doden en gewonden gevallen. Eerste ambassadeur in Kiev Robert Serry vertelde maandag in Op1: 'Als Poetin denkt dat hij hiermee Oekraïners schrik aan kan jagen, heeft hij het volstrekt bij het verkeerde eind.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robert Serry in Op1 over Russische aanvallen: 'Oekraïners laten zich niet afschrikken'

Meerdere Oekraïense steden zijn getroffen door Russische bombardementen. Door Poetins vergeldingsactie na de explosie op de Krimburg zijn door het hele land meerdere doden en gewonden gevallen. Eerste ambassadeur in Kiev Robert Serry vertelde maandag in Op1: 'Als Poetin denkt dat hij hiermee Oekraïners schrik aan kan jagen, heeft hij het volstrekt bij het verkeerde eind.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's