Merel Ek in Vandaag Inside heeft politieke scoop over Johan Remkes: "Dit is ongelooflijk"

Merel Ek in Vandaag Inside heeft politieke scoop over Johan Remkes: "Dit is ongelooflijk"

Dinsdag 11 oktober 2022 om 22:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Merel Ek</em> in <em>Vandaag Inside</em> heeft politieke scoop over <em>Johan Remkes</em>: &quot;Dit is ongelooflijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Merel Ek, politiek verslaggever van Hart van Nederland krijgt applaus voor de eerste politieke scoop in Vandaag Inside: "Remkes heeft zich vergist, die dacht dat er een lijst was van zo'n 500, 600 piekbelasters maar nu blijkt dat die er toch niet is!" Derksen concludeert dat Vandaag Inside het enige programma is met betrouwbare informatie. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Merel Ek, politiek verslaggever van Hart van Nederland krijgt applaus voor de eerste politieke scoop in Vandaag Inside: "Remkes heeft zich vergist, die dacht dat er een lijst was van zo'n 500, 600 piekbelasters maar nu blijkt dat die er toch niet is!" Derksen concludeert dat Vandaag Inside het enige programma is met betrouwbare informatie.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's