Merel Westrik in RTL Boulevard: 'Geen seconde spijt gehad van Talpa-contract' (video)

Merel Westrik in RTL Boulevard: 'Geen seconde spijt gehad van Talpa-contract' (video)

Woensdag 12 oktober 2022 om 18:14

Merel Westrik heeft geen spijt van haar tijd bij Talpa, die er nu op zit. Dat vertelde ze woensdag in RTL Boulevard.

Lees verder onder de video.

Merel Westrik in <em>RTL Boulevard</em>: 'Geen seconde spijt gehad van Talpa-contract' (video) Merel Westrik heeft geen spijt van haar tijd bij Talpa, die er nu op zit. Dat vertelde ze woensdag in RTL Boulevard. Lees verder onder de video. ReizenAfgelopen week werd bekend dat het contract tussen Talpa en Merel Westrik niet verlengd wordt en dus is de presentatrice weer op de televisiemarkt. In RTL Boulevard vertelt Westrik dat ze geen spijt heeft van het Talpa-avontuur. 'Ik heb de halve wereld over mogen reizen, hoewel we niet alles hebben kunnen doen wat we wilden.' Of en waar ze binnenkort weer op televisie te zien is, is nog niet bekend. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Merel Westrik in RTL Boulevard: 'Geen seconde spijt gehad van Talpa-contract' (video)

Reizen
Afgelopen week werd bekend dat het contract tussen Talpa en Merel Westrik niet verlengd wordt en dus is de presentatrice weer op de televisiemarkt. In RTL Boulevard vertelt Westrik dat ze geen spijt heeft van het Talpa-avontuur. 'Ik heb de halve wereld over mogen reizen, hoewel we niet alles hebben kunnen doen wat we wilden.' Of en waar ze binnenkort weer op televisie te zien is, is nog niet bekend.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's