Zien: Onduidelijkheid over geheime Shell-memo aan Mark Rutte bij parlementaire enquête

Zien: Onduidelijkheid over geheime Shell-memo aan Mark Rutte bij parlementaire enquête

Vrijdag 14 oktober 2022 om 00:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Urenlang werden minister-president Mark Rutte en Shell-topman Ben van Beurden vandaag ondervraagd tijdens de parlementaire enquête aardgaswinning in Groningen. Politiek verslaggever Thomas van Groningen vertelt in Op1 over de parlementaire enquête.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Onduidelijkheid over geheime Shell-memo aan <em>Mark Rutte</em> bij parlementaire enquête Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Urenlang werden minister-president Mark Rutte en Shell-topman Ben van Beurden vandaag ondervraagd tijdens de parlementaire enquête aardgaswinning in Groningen. Politiek verslaggever Thomas van Groningen vertelt in Op1 over de parlementaire enquête. Tekst gaat verder onder de video. Geheime memo ShellIn het verhoor van premier Mark Rutte is een vertrouwelijke memo van Shell aan bod gekomen. Volgens Rutte is het niet duidelijk of hij het stuk inderdaad heeft ontvangen. "Het is bijna Ruttiaans", aldus politiek verslaggever Thomas van Groningen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Onduidelijkheid over geheime Shell-memo aan Mark Rutte bij parlementaire enquête

Geheime memo Shell
In het verhoor van premier Mark Rutte is een vertrouwelijke memo van Shell aan bod gekomen. Volgens Rutte is het niet duidelijk of hij het stuk inderdaad heeft ontvangen. "Het is bijna Ruttiaans", aldus politiek verslaggever Thomas van Groningen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's