Video: Harry Potter-acteur Robbie Coltrane op 72-jarige leeftijd overleden

Video: Harry Potter-acteur Robbie Coltrane op 72-jarige leeftijd overleden

Vrijdag 14 oktober 2022 om 19:16

Acteur Robbie Coltrane, bekend als onder andere Hagrid in de Harry Potter-filmreeks, is op 72-jarige leeftijd overleden.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Harry Potter</em>-acteur <em>Robbie Coltrane</em> op 72-jarige leeftijd overleden Acteur Robbie Coltrane, bekend als onder andere Hagrid in de Harry Potter-filmreeks, is op 72-jarige leeftijd overleden. Lees verder onder de video. HagridHet management van de Schotse acteur laat in een verklaring weten: 'Robbie zal de komende decennia waarschijnlijk het best herinnerd worden als Hagrid. een rol die zowel kinderen als volwassenen vreugde bracht, wat leidde tot een stroom van brieven van fans gedurende meer dan 20 jaar.' Naast zijn rol als Hagrid speelde Coltrane onder andere in twee James Bond-films: GoldenEye en The World is Not Enough. Bekijk de video van SkyNews hierboven. RTL Boulevard gemist? Weasley-broertje te zien in nieuwe serie op HBO Max Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Eerste boek Harry Potter viert 25e verjaardag Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Harry Potter-acteur Robbie Coltrane op 72-jarige leeftijd overleden

Hagrid
Het management van de Schotse acteur laat in een verklaring weten: 'Robbie zal de komende decennia waarschijnlijk het best herinnerd worden als Hagrid. een rol die zowel kinderen als volwassenen vreugde bracht, wat leidde tot een stroom van brieven van fans gedurende meer dan 20 jaar.' Naast zijn rol als Hagrid speelde Coltrane onder andere in twee James Bond-films: GoldenEye en The World is Not Enough.

Bekijk de video van SkyNews hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's